PROGRAM

Endelig program vil foreligge når Fylkesmesterskapet nærmer seg.

 

Torsdag 25. mars 2021 er det Fylkesmesterskap for Ungdomsbedrifter – selve høydepunktet i året med Ungdomsbedrift!

 

Vi har jobbet hardt, og håpet i det lengste på muligheten for å kunne tilpasse fysisk gjennomføring av årets Fylkesmesterskap for Ungdomsbedrifter. Pt. er situasjonen uavklart og det vil ikke være mulig å samle 600 mennesker fordelt på tre lokasjoner, som planlagt. For ikke å havne i en enda mer krevende situasjon har vi nå derfor besluttet at fylkesmesterskapet inkl. all juryering må gjennomføres hel-digitalt.

Fredag 5. februar: Frist for påmelding og innsending av bidrag. 
Mandag 15. februar: Tildeling av tidspunkt for digitale intervju (1.-5. mars), for ungdomsbedrifter påmeldt konkurranser som krever dette. 
Mandag 1. – fredag 5. mars: Ungdomsbedriftene intervjues digitalt i alle priser som krever det, med unntak av «Beste ungdomsbedrift Agder» og «Beste salgsteam» hvor intervju vil bli gjennomført 25. mars.
 

Klokkeslett        Innhold
09:00 – 09:30:    Digital Livesending
10:00 – 13:00:    Intervju «Beste ungdomsbedrift Agder» eller Intervju «Beste salgsteam»*
Lunsj:                 Ungt Entreprenørskap Agder spanderer lunsj
14:00 – 15:00:    Digital Livesending
 
*Påmeldte i kategori for «Beste ungdomsbedrift Agder» blir intervjuet - resterende ungdomsbedrifter blir intervjuet i kategori for «Beste salgsteam».

Vi forventer nærmere 100 ungdomsbedrifter, 500 elever og 50 lærere. Tett på 100 representanter fra lokalt arbeids- og næringsliv vil gjennom sin juryering av elevenes arbeid hylle verdiskapingen, erfaringslæringen, kreativiteten, samarbeidet og tverrfagligheten som skjer på videregående skoler i hele Agder!
 
Elevene har mulighet til å delta i flere konkurranser, og kanskje sikre seg «gullbillett» til NM for Ungdomsbedrifter i april.

Frist for påmelding og innsending av konkurransemateriell er fredag 5. februar 2021.
 

  • Facebook
  • Instagram